hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel sporculara başkan desteği

    Özel sporculara başkan desteği
    expand

    Özel sporculara başkan desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - ÖZEL Sporcular Down Sendromlular Milli Takım oyuncuları ve Türkiye şampiyonu Mersinli özel sporcuları Mert Kurt ve Sercan Kara, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.  Başkan Özyiğit, özel sporculara ve 31 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Bedensel Engelliler Paravolley Şampiyonası'na destek sözü verdi.
    Engelli sporculara destek veren Türkiye Beyaz Ay Derneği’nin Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu, judoda Türkiye şampiyonu olan Mersinli özel sporcuları Mert Kurt ve Sercan Kara, antrenörleri ve aileleri ile birlikte Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Başkan Özyiğit, yaz aylarından Antalya’da düzenlenecek Judo Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek Mersinli özel sporcuların altyapı ve diğer ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını söyledi.
    Ziyarette Başkan Özyiğit, 31 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Bedensel Engelliler Paravolley Şampiyonası'nda 50 sporcu için kalacak yer desteği vereceklerini dile getirerek, "Belediye olarak spora çok önemli destekler veriyoruz. Hele ki söz konusu özel sporcularımız ise çok daha fazla hassasiyetle yaklaşarak onların yanında oluyoruz. Biz özel sporcularımız başta olmak üzere tüm sporcularımızın daima destekçisiyiz. Güçlü altyapı imkânlarımız ve spora bakış açımızla Yenişehirimiz sporda öncü bir kent olacaktır. İnanıyoruz ki Yenişehirimizin sporcuları önümüzdeki yıllarda ülkemizi dünyada temsil edecek ve büyük başarılar kazanacaklardır" dedi.
    Ziyarette yer alan Türkiye Beyaz Ay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu ise özel sporculara verdiği desteklerden dolayı Başkan Özyiğit’e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow