hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sosyal mesafeli konser keyfi

    Sosyal mesafeli konser keyfi
    expand

    Sosyal mesafeli konser keyfi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Yenişehir Belediyesi, vatandaşların açık alanlarda kontrollü bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uyarak vakit geçirebilmeleri ve eğlenmeleri amacıyla Açık Hava Gençlik Konseri düzenledi.

    Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal mesafeli Açık Hava Gençlik Konserinde, canlı müzik, DJ dinletisi, dans gösterileri ve grup performansları vatandaşların beğenisini kazandı. Adnan Menderes sahilinde bulunan Kültür Parkındaki konser alanına gelen Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, programın açılışında vatandaşları selamlayarak sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda önerilerde bulundu.

    Başkan Özyiğit, geçen yılda da açık hava sinemaları, tiyatro ve konserler düzenlediklerini ancak bu yıl pandemiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. İnsanın sadece koronavirüsle hayatını kaybetmediğini, sağlıklı bir insanın ruhen de kendini iyi hissetmesi gerektiğini kaydeden Özyiğit şöyle konuştu:
    "Bizim bu süreçte evimize kapanmamız ruh sağlığımızı da olumsuz etkiledi. Bu nedenle bugün Açık Hava Gençlik Konseri düzenledik. Eğer siz bugün burada maskeye, sosyal mesafeye ve hijyene dikkat etmezseniz, buradan çıkacak sonuçlar bizim bir sonraki etkinlikleri yapmamızı da engeller. Benim sizden tek bir istirhamım var. Lütfen sosyal mesafeyi koruyalım ve maskelerimizi takalım, alanımız çok geniş, size iyi eğlenceler diliyorum. Burada pırıl pırıl gençlerimiz var. Gençler okullarına gitmeden önce, bizden böyle bir buluşmayı talep ettiler. Biz de hayata geçirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gençlere moral veriyorlar. Sizlerin de bugün buradan mutlulukla ayrılmanız bize keyif verecektir. Amacımız hemşehrilerimizi mutlu etmek."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow