hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi, Deniz Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıyor

    Yenişehir Belediyesi, Deniz Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıyor
    expand

    Yenişehir Belediyesi, Deniz Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Deniz Mahallesi’nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Park alanında çocuklarla bir araya gelen Başkan Özyiğit, çocukların park ile ilgili taleplerini de tek tek dinledi.
    Yenişehir Belediyesi kente; çocukların eğlenebileceği ve vatandaşların dinlenip güzel vakit geçirebileceği yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Mahallelerin ihtiyacına ve halkın önerilerine yönelik projelerini hayata geçiren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Deniz Mahallesi’nde yapımı devam eden bir parkta hem incelemelerde bulundu hem de bölgede yaşayan çocuklarla buluştu.
    Parka çocuk oyun grupları ve spor aletleri ile pergole ve kamelyalar yerleştireceklerini ifade eden Başkan Özyiğit, "Yapımına devam ettiğimiz bir parkımızda çalışmaları yerinde inceledik. Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz burada çalışmalarını sürdürüyorlar, mahalle muhtarımız da kendilerine eşlik ediyor. Deniz Mahallemize güzel, özellikle çocuklarımızın eğlenebileceği ve spor yapabileceği ve de tüm mahallenin faydalanabileceği bir park kazandırıyoruz. Burada çocuk oyun grupları ve spor aletleri olacak. Vatandaşların dinlenmeleri için pergole ve kamelyayalar yerleştireceğiz. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. 2020 yılında yaptığımız gibi 2021 yılında da mevcut parklarımızı yeniliyor ve ilçemize yeni parklar kazandırmaya yönelik projelerimizi devam ettiriyoruz. Ayrıca burada ki parkın yapımında emeği geçen tüm personellerimize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
    Deniz Mahallesi Muhtarı Süleyman Şenol ise park yapımı nedeniyle mahallede yaşayan vatandaşların mutlu olduklarını dile getirerek, Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow