hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi'nden çocuklar için online tiyatro

    Yenişehir Belediyesinden çocuklar için online tiyatro
    expand

    Yenişehir Belediyesi'nden çocuklar için online tiyatro

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’de pandemiye rağmen kültür ve sanat alanında önemli çalışmalara imza atan Yenişehir Belediyesi, aylardır evde olan çocukları tiyatro ile online buluşturacak.
    Yenişehir Belediyesi, pandemi dolayısıyla aylardır evlerinde olan çocukların ara tatillerini daha eğlenceli geçirmesi için çocuk tiyatrosunu evlere taşıyor. Kültür ve sanat alanında önemli çalışmalara imza atan Yenişehir Belediyesi, bu defa 4 ve 10 yaşındaki çocukları ekran başına davet ediyor. Yenişehir Şehir Tiyatroları oyuncuları Çağlar Ekinci, Volkan Güneri ve Veli Polat’ın sahneleyeceği ‘Masal Gezginleri’ oyunu Cumartesi günü saat 16.00’ da Yenişehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.
    Geleneksel Türk masallarının günümüze uyarlandığı ‘Masal Gezginleri’ oyununda Nasrettin Hoca ve Keloğlan masalları ile ekran başındaki çocuklar keyifli anlar geçirecek. Pandeminin çocuklar üzerindeki etkisini kültür ve sanat etkinlikleriyle azaltmayı hedefleyen Yenişehir Belediyesi, bu tür etkinlikleri ilerleyen günlerde de devam ettirecek.


    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow