hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'de kurbanlık satış alanları hazırlanıyor

    Yenişehirde kurbanlık satış alanları hazırlanıyor
    expand

    Yenişehir'de kurbanlık satış alanları hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Yenişehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan satışı yapacak besiciler için Deniz Mahallesi’nde kurbanlık satış alanı tahsis etti.
    Yenişehir Belediyesi bu yıl 31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban satış alanlarının yerleşim bölgelerinin arasında kalmaması, ulaşımın ve nakliyenin daha rahat olması kriterlerini göz önünde bulunduran Yenişehir Belediyesi,  Deniz Mahallesi 26. Cadde doğusundaki boş araziyi kurban satış alanı olarak belirledi. Bölgede onlarca satış noktası ve aynı zamanda kurban kesim alanı da yer alacak. Yenişehir Belediyesi geçtiğimiz yılda da aynı bölgeyi kurbanlık satış alanı olarak belirlemişti. Alanın bu yıl da kurbanlık satış alanı olarak belirlenmesi hem vatandaşları hem de esnafları memnun etti.
    Kurbanlık satış alanında yer almak isteyen vatandaşların 9 Temmuz Perşembe gününden itibaren belediyenin ana hizmet binasındaki Evrak Kayıt Birimi'ne başvuru yapmaları gerekiyor. Kurbanlık satış alanından yer almak isteyenler için son başvuru tarihi ise 15 Temmuz Çarşamba. 15 Temmuz’dan itibaren esnaflar alanda satışlara başlayabilecek.  
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow