hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'ndan 29 Ekim klibi

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığından 29 Ekim klibi
    expand

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'ndan 29 Ekim klibi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, parti yönetim kurulu üyelerinin de içinde yer aldığı kutlama klibi hazırlandı. Hazırlanan klip sosyal medyada büyük ilgi gördü. Klipte, AK Partililer, Yunanistan'a en yakın olan Kiremit Adası ve Kalolimnoz Adası (Kalolimni) Adası'na çıkıp, dev Türk bayrağı açtı.

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen önderliğinde Cumhuriyet'in 97. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan klip büyük ilgi gördü.

    Klipte; Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile gençlik ve kadın kolları üyelerinden oluşan 32 kişi motor botlarla Kalolimnoz Adası ve Kardak kayalıklarına en yakın ada olan Kiremit Adası'na çıkarak büyük bir Türk bayrağı astı. Sahil güvenlik ekipleri de bu etkinlikte yer aldı. Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından binlerce beğeni geldi.

    AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, kliple ilgili şunları söyledi:

    "Cumhuriyet Bayramı'’nın 97. yılında Doğu Akdeniz'den başlayan 'Mavi Vatan' mücadelemizin yanına Azerbaycan ile kardeşliğimizi de ekledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak vatanın yılmaz bekçileri olduğumuzu onur ve gururla paylaşıyoruz" dedi. Klipte gençlik kolları üyelerinin bazıları Türk bayrağı bazıları ise Azerbaycan bayrağı dalgalandırdı. Klipte,

    Arif Nihat Asya'ya ait Bayrak şiirini seslendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesine de yer verildi.

    Hasan AKYILDIZ / BODRUM (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow