hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu 10 Mayıs'ta sezonu kapatacak

    Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu 10 Mayısta sezonu kapatacak
    expand

    Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu 10 Mayıs'ta sezonu kapatacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BODRUM Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası' adlı oyunla 10 Mayıs'ta sezonu kapatacak.

    Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen, açıklama yaptı. 27 Mart'ta 1'inci yılını galayla kutlayan tiyatronun 10 Mayıs'ta sahnelenecek 'Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası' adlı oyunla sezonu kapatacağını belirten Akşen, "2019- 2020 sezonuna hazırlanmaya başladık. Yeni büyük ve çocuk oyunlarımız için yaz aylarında provalarımız olacak. Tabii ki bu oyunlarımızın dekor, kostüm, müzik, ışık gibi çok yönlü çalışmaları da var. Perdelerimizi sezon başında çıtası yüksek oyunlarla açacağız. Bodrumlu seyircilerimiz bunu hak ediyor. Onlar bizi hiç yalnız bırakmadılar, alkışları ile hep yanımızda oldular."

    Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen, 10 Mayıs'ta saat 20.30'da Nurol Kültür Merkezi'ndeki sezonun son oyununu izlemeye halkı davet etti.

    Türk Tiyatrosu'nun duayeni Oktay Arayıcı'nın yazdığı, Hüseyin Akşen'in yönettiği 'Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası' adlı yunda ünlü oyuncular Tarık Pabuççuoğlu, Erdal Cindoruk, Mihriban Er ve Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen'in yanı sıra Gülbin Yeşil, Oğulcan Çelik, Ziba Türk, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt ve Sertaç Aydın yer alıyor.

    BODRUM (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow