hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den Bodrum'a 748 milyon TL değerinde yatırım

    Büyükşehirden Bodruma 748 milyon TL değerinde yatırım
    expand

    Büyükşehir'den Bodrum'a 748 milyon TL değerinde yatırım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen belediye başkanları koordinasyon toplantısında, "Bodrum'a 748 milyon TL değerinde yatırım gerçekleştiriyoruz. Bodrum tarihinin bir dönemde yapılan en büyük yatırımı" dedi.
    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Büyükşehir Genel Sekreter ve Daire başkanlarının katılımıyla toplantı düzenlendi.
    Bodrum'da bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Aras, Muğla'nın değiştiğine dikkat çekerek, "Bölgemizi ilgilendiren konularda bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplanıyoruz. Özellikle bölgemiz büyük bir değişim içerisinde. Muğla değişiyor. O yüzden sık sık bir araya gelerek bu değişimi birlikte yürütmek durumundayız. Ortak bir dil oluşturuyoruz. Amacımız bu topraklar da sosyal belediyecilik anlayışı ile daha iyi hizmet üretmek. Büyükşehir Belediye başkanımıza da Bodrum'a ve Muğla'ya kazandırdığı yatırımlar için çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Bodrum'a yapılan yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, "Altyapı yatırımlarının toplamı 650 milyon, diğer yatırımlar 98 milyon TL. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var. O ihaleler bittikten sonra otogar aktif hale gelmiş olacak. Bunlarda yaz sezonu başlangıcına kadar bütün sistem oturmuş olacak. Bodrum'a toplam olarak 748 milyon TL yatırım yapılmış olacak. Geriye dönük baktığınızda bir dönemde 2 dönemde yapılan yatırımlara baktığınız bodrumun bu zamana kadar aldığı en büyük yatırımdır. Bu rakam bir rekordur" diye konuştu.

    MUĞLA, DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow