hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YK Enerji ilkokula kütüphane ve bilişim sınıfı kurdu

    YK Enerji ilkokula kütüphane ve bilişim sınıfı kurdu
    expand

    YK Enerji ilkokula kütüphane ve bilişim sınıfı kurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Milas ilçesinde, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bir ilkokula 415 kitap ve bilişim sınıfına destek olmak için bilgisayarlar hediye edildi. Kütüphanenin açılışında konuşan YK Enerji Genel Müdürü Mesut Serhat Dinç, "İleride hangi işi yapacak olursanız olun, hangi mesleği seçecek olursanız olun merak etmekten, okumaktan, araştırmaktan ve doğruya ulaşmaktan vazgeçmeyin" dedi.

    YK Enerji, Bağdamları Mahallesi'nde bulunan Yeniköy Sosyal Tesisler içerisinde yer alan Yeniköy TEK İlkokulu'ndaki öğrencilere ve okula destek olmak için 415 kitap bağışı yaptı. YK Enerji, okulda bilişim sınıfı oluşmasına destek olmak amacıyla bilgisayarlar da kazandırdı.
    Kütüphane ve bilişim sınıfı açılışı için düzenlenen etkinliğe Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Yeniköy TEK İlkokulu Müdürü Rıfat Yılmaz, YK Enerji Genel Müdürü M. Serhat Dinç, Genel Müdür Yardımcısı Nilgül Pelit, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Cafer Varol, Kurumsal İletişim Uzmanı Canan Baykız katıldı. Kurdele kesiminin ardından heyet, kütüphaneyi ve bilişim sınıfını gezerek incelemelerde bulundu. Ardından protokol heyeti, kütüphaneden aldıkları kitapları okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte yapılan etkinlikte okudu.
    Kitap okumanın tüm başarılı insanlar için ortak nokta olduğunu söyleyen Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Genel olarak baktığımızda özellikle tarihte tarihe yön veren, başarılar kaydetmiş insanların pek çok karakteristik özellikleri olduğunu görüyoruz. Her birinin birbirinden farklı özellikleri ve başarıları var. Bu kişilerin belki en kapsayıcı ve en ortak özelliği kitapla olan ilişkileri ve kitap okumak" dedi.
    Açılışta konuşan YK Enerji Genel Müdürü Mesut Serhat Dinç de "Okul çağında iki çocuk babası olarak, sık sık okula gidiyorum. Ancak burada sizinle bir araya gelince kendi okul yıllarımı anımsadım. Her sabah aynı heyecanla okula gelip sıralarımıza oturur, 'Bugün ne öğreneceğiz' diye merak ederdik. Biz de sizin gibi ders zilinin çalmasını bekler, teneffüslerde okul bahçesinde koştururduk. Sizlere bu sıralardan geçmiş bir büyüğünüz olarak şunu söylemek istiyorum ki, okul sıralarında kurulan arkadaşlıkların çoğu bir ömür boyu sürüyor. İleride hangi işi yapacak olursanız olun, hangi mesleği seçecek olursanız olun merak etmekten, okumaktan, araştırmaktan ve doğruya ulaşmaktan vazgeçmeyin. Bir süre sonra göreceksiniz ki hem mesleğinizde çok daha iyi yerlere gelmiş olacaksınız hem de çok daha zengin ve keyifli bir hayatınız olacak. Çok kıymetli okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz, yeni kütüphanemiz ve bilişim sınıfımızın sizlerin de çocuklarımıza sağladığınız katkıyı artırmasını, işinizi kolaylaştırmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
    Etkinlik, öğrencilerle toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.
    (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow