hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiliz Büyükelçi Chilcott'ten Vali Civelek'e ziyaret

    İngiliz Büyükelçi Chilcottten Vali Civeleke ziyaret
    expand

    İngiliz Büyükelçi Chilcott'ten Vali Civelek'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'ya çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak için gelen İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott beraberindeki heyet ile birlikte Vali Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.
    Büyükelçi Chilcott, Muğla'nın güvenli bir şehir olduğunu ve İngiliz vatandaşlarının burada kendilerini güvende hissettiklerini belirtti. Güvenli bir ortam sağladıkları için Muğla Valisi Esengül Civelek'e teşekkür etti. Geçen yıl çok sayıda İngiliz vatandaşının Türkiye'yi ziyaret ettiğini bu yıl bu sayının daha da artmasını beklediklerini belirten Chilcott, İzmir'den başlayarak sahil bölgesindeki tüm illeri ziyaret ederek vatandaşlarının tatillerini sorunsuz geçirmeleri amacıyla görüşmeler yaptıklarını ifade etti.
    Vali Civelek de kentin huzurlu ve güvenli olduğunu ve Muğla'yı ziyaret edecek olan yabancı turistlerin keyifli, huzurlu ve güvenli bir ortamda tatillerini geçirmelerinin önemli olduğunu söyledi. Son yıllarda İngiliz turistlerin Muğla'ya büyük ilgi gösterdiklerini belirten Vali Civelek, "Bu yıl Muğla'yı ziyaret eden yabancı turistler arasında İngilizler başı çekiyor. Muğla'da tatillerini geçiren turistler memnun ayrılıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow