hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'dan sel felaketi yaşanmasın çağrısı

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktaydan sel felaketi yaşanmasın çağrısı
    expand

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'dan sel felaketi yaşanmasın çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA) - MARMARİS Belediyesi, ekim ayı meclis toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçede yaşanan orman yangınlarının son bulması dileğinde bulunup, kışın sel felaketleri yaşanmaması için de tüm kurumları bir kez daha göreve çağırdı.

    Marmaris Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı Armutalan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay toplantıyı gündem değerlendirmesiyle açtı. Geçen yaz yaşanan yangın felaketlerine değinen Başkan Oktay, "Marmaris için üst üste bu kadar orman yangını yaşamak gerçekten ağır oldu. Hepimizin içini kararttı. Umarız daha fazla yangın yaşamayız bu son olur" ifadelerini kullandı. Ardından geçen kış sezonunda İçmeler Mahallesi'nde yaşanan sellere ilişkin de konuşan Başkan Oktay, şunları söyledi:
    "Tüm ilgili kurumlara olası sel felaketlerine ve körfezimizin daha fazla kirlenmemesine dair, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da resmi yazılarımızı gönderiyoruz. Tüm kurumların bir an önce bu önlemleri alması çağrısında bulunmak istiyorum. Bu olumsuzluklardan tüm Marmaris etkileniyor. İvedi şekilde herkes görev ve sorumluluğunu yerine getirmelidir" dedi.
    CEYHAN EROĞLU ANILDI
    Toplantıda geçen ay hayatını kaybeden meclis üyesi Ceyhan Eroğlu da anıldı. Çok üzüntülü olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Oktay, "Siyaseten farklı kulvarlarda olsak da yüreği insan sevgisiyle dolu, turizme önemli katkıları bulunmuş çok değerli bir ağabeyimizdi. Kendisini tekrar anıyor, ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz" dedi. Ceyhan Eroğlu'ndan boşalan koltuğa gelen Elmas Ulupınar'a hayırlı olsun dileklerini de ileten Oktay "Kentimiz için olumlu çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz" dedi.
    Toplantı 11 gündem maddesinin görüşülmesinin ardından sona erdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow