hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı

    Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı
    expand

    Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında psikolojik, hukuki ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan kadınlar için danışma merkezini hizmete açtı.

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın kadınlara yönelik önemli projelerinden biri olan kadın danışma merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye huzurevinin zemin katında hizmete giren merkezin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP PM Üyesi Gizem Özcan, Muğla milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı, Av. Hülya Gülbahar ve çok sayıda davetli katıldı.
    Açılışta bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Marmaris'te kadına şiddete dair bir şey olmadığı düşünülebilir. Ama bizler gördük ki Marmaris'te dahi buna ihtiyaç var. Hele ki İstanbul Sözleşmesi'nin yürürlükten kaldırıldığı bu dönemde bu ihtiyaç daha da hızlı bir şekilde ortaya çıktı. Biz de üzerimize düşeni yapıp bu sosyal hizmeti de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

    CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca ise konuşmasında Marmaris'te bu merkezin açılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Av. Hülya Gülbahar da merkezin açılmasının bile kadınlara güç, moral, özgüven vermek ve şiddeti durdurmak için çok önemli olduğunu ifade etti.
    (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow