hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris'te adalarda kıyı temizliği

    Marmariste adalarda kıyı temizliği
    expand

    Marmaris'te adalarda kıyı temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)- MARMARİS açıklarındaki 3 adada, bazı balıkçıların da katılımıyla kıyı temizliği yapıldı.
    Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi öncülüğünde, 'Cennet Koylar Temiz Kalsın' adI altında etkinlik düzenlendi. Kurban Bayramı öncesi adaların temiz tutulması amacıyla yapılan etkinliğe, bazı balıkçılar da tekneleriyle gönüllü katıldı. İki gün boyunca yapılan temizlikte 1,5 mil açıktaki Cennet, Bedir ve Keçi Adası kıyıları temizlendi. Çalışmada çeşitli yat malzemeleri, naylon poşet, pet ve cam şişe gibi atıklar olmak üzere 100 büyük boy poşet dolusu çöp toplandı. Teknelerle Yat Limanı'na getirilen çöpler, imha edilmek üzere katı atık tesisine götürüldü.
    Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, "Kurban Bayramı öncesi cennet koylarıyla ünlü adalarımızda denizcilerimizle imece usulü kıyı temizliği gerçekleştirdik. Duyarsız kişi ve kişilerce atılmış çöpler temizlendi. Temiz bir kıyı bıraktık. Temizlik çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow