hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Romanya-Muğla hattında yeni uçuş kararı alındı

    Romanya-Muğla hattında yeni uçuş kararı alındı
    expand

    Romanya-Muğla hattında yeni uçuş kararı alındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARMARİS (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesini tanıtmak amacıyla iki farklı turizm fuarına katılan heyet, turizmcilerle fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, Romanya'dan Muğla ve İzmir'e turizm sezonunda direkt uçuş kararı alındı.

    Romanya'nın başkenti Bükreş'te ve Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen turizm fuarlarında Muğla'nın Marmaris ilçesi tanıtıldı. Romanya'daki fuarda bir tur şirketi yetkilileriyle yapılan görüşme sonucu, Romanya'dan Muğla'nın Dalaman  ve Bodrum-Milas havalimanları ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na turizm sezonunda uçak kaldırılması kararı alındı.
    Mart ayı meclis toplantısında yaptığı değerlendirmede Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a teşekkür eden AK Partili Meclis Üyesi Eroğlu, "Fuar ziyaretleri son derece verimli geçti. 2014 senesinden beri çalışıyorum. Başkanımız olmasa olmayacaktı. Romanya'dan Dalaman'a, İzmir'e ve Bodrum'a başkanımızla görüşme masasında karar alıp direkt uçuş yapılacağını söyledi.Bu bizim uzun yıllardır yapmaya çalıştığımız bir şey, çok önemli bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

    SEZONU OLUMLU ETKİLER
    Fuarlara katılan heyette yer alan CHP'li Meclis Üyesi Ali Kırlı ise yapılan görüşmelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Tur operatörleri ile yapılan görüşmelerin iyi geçtiğini belirten Kırlı, "Bunun sezona yansımasının olumlu olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow