hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milas'ta Başkan Tokat ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

    Milasta Başkan Tokat ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı
    expand

    Milas'ta Başkan Tokat ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA'nın Milas ilçesinde, yerel seçimlerden zaferle ayrılıp 3'üncü kez belediye başkanlığına seçilen Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Muhammet Tokat ile Millet İttikafı'nın listesinden Belediye Meclisi'ne giren 19 üye mazbatalarını alarak, görevlerine başladı.

    Milas İlçe Seçim Kurulu'nun bulunduğu Milas Adliyesi'ne, Millet İtttifakı'nın CHP ve İYİ Partili temsilcileri ve seçilen Belediye Meclisi üyeleri ile gelen CHP'li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özgür Yalçın'dan mazbatasını aldı. Başkan Tokat'ın ardından Belediye Meclisi üyesi seçilen 19 kişiye de mazbataları verildi.

    Mazbatasını alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Seçim geride kaldı. Şimdi halkımızın beklediği hizmetleri bir an önce ulaştırma zamanı. Seçim öncesinde de söylediğim gibi bize oy versin ya da vermesin her yurttaşımız bizim hemşehrimizdir. Bu anlamda kimseyi ötekileştirmeden, siyasi ayırım yapmadan, bütün Milaslıların belediye başkanı olarak hem kentimize, hem de vatandaşımıza hizmet sunacağız. Bugüne kadar her fırsatta dillendirdim; 'Bu ilçeyi ancak ortak akıl ile yönetebilirsiniz' diye ve bu söylemin lafta kalmaması adına geçtiğimiz 10 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da aynı anlayışla görev yapacağız. Ülkemizin, dolayısıyla toplumun bütün katmanlarının yaşadığı, çok derinden hissettiği ekonomik sıkıntıları yine hep birlikte aşmanın yollarını arayacağız. Milas Belediyesi'nin geçen dönemde yaşadığı sorunları yaşamaması için seçim öncesi verdiğimiz sözleri de tutma adına mevcut kaynaklara ilaveler yaratarak, önümüzdeki 5 yılda ilçemizin hak ettiği hizmetlere ulaşmasını sağlayacağız" dedi.

    Başkan Tokat, çeçimde sandık başına giderek demokratik hakkını kullanan Milaslılar'a teşekkür ederken, önümüzdeki 5 yılda birlikte çalışacağı belediye meclis üyelerini de kutlayıp, başarı diledi. Mazbatasını alan Başkan Tokat ve meclis üyeleri, daha sonra adliye binası önünde günün anısına objektiflere birlikte poz verdi.

    Milas Belediye Başkanı önderliğinde, yeni Belediye Meclisi 19'u Millet İttifakı ve 12'si Cumhur İttifakı'ndan seçilen üyelerden oluştu.

    Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow