hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muğla'da öğrenciler evde kalarak spor yaptı

    Muğlada öğrenciler evde kalarak spor yaptı
    expand

    Muğla'da öğrenciler evde kalarak spor yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında başlatılan, 'Evde kal, spor yap, zinde kal' projesi kapsamında öğrenciler keyifli zaman geçirdi.

    Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen hafta sonu sokağa çıkma yasağında, öğrenci ve velilere, ‘Evde kalıyoruz, ailece kitap okuyor, spor yapıyor ve hareketsiz kalmıyoruz’ çağrısında bulundu. Öğrenciler, gerek kendileri gerekse aileleriyle birlikte yaptıkları sportif etkinliklerle çağrıya kulak verdi. Öğrencilerin hafta sonu gerçekleştirdiği birbirinden farklı spor aktiviteleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılırken takipçiler tarafından ilgi gördü. Aynı zamanda '#Muğlaevdekalkitapoku' hashtagiyle yapılan paylaşımlar devam ederken öğrencilerin velileriyle birlikte kitap okuma etkinliklerinin de devam ettiği görüldü.

    Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, sokağa çıkma kısıtlamasında planlanan etkinliklere ailelerin katılımından memnuniyetini dile getirip,  “Çocuklarımızın evde aileleriyle birlikte kaliteli ve verimli zaman geçirmesine katkı sunmak amacıyla başlattığımız proje ve  çalışmalarımız başarıyla devam ediyor. Çocuklarımız sokağa çıkma kısıtlamasında ebeveynleri ile bir arada oldukları evlerinde hem aileleriyle birlikte kitap okuyor hem spor yapıyor hem de eğleniyorlar. Zihinlerini ve bedenlerini zinde tutuyorlar. Bilinçli velilerimiz sayesinde, öğrencilerimizin evde kaldıkları bu süreci en güzel şekilde değerlendiklerini görmek inanın beni çok mutlu ediyor" dedi.

    Aykut KURT / MUĞLA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow