hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muğla'da sağlık çalışanlarını 'S' plakalı personel servis araçları taşıyacak

    Muğlada sağlık çalışanlarını S plakalı personel servis araçları taşıyacak
    expand

    Muğla'da sağlık çalışanlarını 'S' plakalı personel servis araçları taşıyacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA Büyükşehir Belediyesi, bundan böyle il genelindeki sağlık çalışanlarının 'S' plakalı personel servisleri ile ücretsiz olarak taşınacağını bildirdi. Uygulamayla servis esnafına destek olunmasının hedeflendiği bildirildi.

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, pandeminin başından bu yana il genelinde sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıdığı servis hizmetini, bundan böyle 'S' plaka sahibi personel servis araçlarıyla yaparak servis esnafının yanında olacak. 13 ilçede 14 farklı güzergahta her gün 'S' plakalı 20 servis aracı sağlık çalışanlarının ulaşımını dönüşümlü olarak sağlayacağı belirtildi. 'S' plakalı personel servis araç sahiplerinin taşıma bedelleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından günlük olacak şekilde ödeme yapılarak karşılanacağı kaydedildi. Uygulama 'S' plakalı servis aracı sahibi ve şoförlerini sevindirdi.

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün konuyla ilgili olarak, "Tüm dünyayı kasıp kavuran, sosyal hayatı, ekonomileri ve birçok sektörü olumsuz etkileyen salgın nedeni ile birçok sektör destek bekliyor. Pandeminin başından beri bu salgının fedakar ve kahraman sağlık çalışanlarını belediyelerimizin araçları ile taşıyorduk. 13 ilçemizde sağlık çalışanlarımız için belediye araçlarımızı tahsis etmiş, onların izole bir şekilde yolculuk etmesini sağlamıştık. Şimdi bu hizmetimizi 'S' plakalı servis araçları ile yaparak uzun zamandır kontak kapatmak zorunda kalan esnafımıza bir nebze olsun ekonomik destek sağlamış olacağız. Birlik, beraberlik ve çözüme en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Çünkü birlikte aileyiz, birlikte Muğlayız" dedi.

    MUĞLA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow