hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üniversite öğrencileri temizlik yaptı

    Üniversite öğrencileri temizlik yaptı
    expand

    Üniversite öğrencileri temizlik yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğrenci Komisyonu üyeleri, temizlik işçileriyle birlikte pazaryerini süpürüp, çöp topladı. Öğrencilere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Burak Erbay ve CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de eşlik etti.

    MSKÜ Öğrenci Komisyonu üyesi öğrenciler, ellerine süpürge alıp, belediye işçileriyle birlikte pazaryerini tertemiz yaptı. Üniversite öğrencilerin sadece eğlendiği izlenimlerinin aksine sosyal sorumluluk projelerine de katıldığını belirten komisyon üyelerinden Ceren Deniz Şimşek, "Bizler sadece eğitimlerimize önem vermiyoruz. Emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle emeğe de insana da saygılıyız. Bu nedenle bugün belediyemizin temizlik işçileri ile birlikte pazaryerimizi temizledik" diye konuştu.

    Gecenin geç saatlerine süren temizlikte öğrencileri yalnız bırakmayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Milletvekili Burak Erbay da eline süpürge alıp temizlik yaptı.

    Öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Menteşe, 5 yıllık süreçte kültürel, bilimsel, akademik ve sosyal alanlarda üniversitemizle birlikte çalıştık. Bugün de bu güzel çalışmalarımızın meyvelerini alıyor, örnek bir davranışa imza atıyoruz. Öğrenci kardeşlerimize duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

    Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow