hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası, Nevşehir'de başladı.

    Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası, Nevşehirde başladı.
    expand

    Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası, Nevşehir'de başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NEVŞEHİR, (DHA)- TÜRKİYE Oryantiring Federasyonu tarafından Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa mahallesinde gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde, farklı kategorilerde mesafeli yarışlar yapıldı.
    Türkiye'nin çeşitli illerinden 47 takımın 156 sporcu ile katıldığı ve 10 ayrı kategoride düzenlenen Türkiye Bisikletle Oryantiring Şampiyonasının ilk gününde uzun mesafe yarışması düzenlendi. Bu yarışlarda dereceye giren sporculara madalyaları Nevşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ersan Erkut, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Federasyon Genel Sekreteri Mahir Irmak, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından verildi.

    Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, "Şampiyonaya 47 takım, 10 kategoride 156 sporcu ile katılıyor. Harita ve pusulayla yol bulma şeklinde düzenlenen yarışa ilgi her geçen gün artıyor" dedi.

    Madalya töreninde ilk dört kategoride birinci olan sporculara Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Kapadokya tatili hediye edildi. Düzenlenen yarışmasının  6.9 kilometre kategorisinde 1'inci Elif Sena Uygun, 9 kilometre kategorisinde ise Gülşah Bircan Akpınar 1'inci oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow