hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cebeloğlu: Niğde’de suç oranlarının artışına izin vermeyeceğiz

    Cebeloğlu: Niğde’de suç oranlarının artışına izin vermeyeceğiz
    expand

    Cebeloğlu: Niğde’de suç oranlarının artışına izin vermeyeceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde’de suç oranlarının artışına izin vermeyeceklerini,  bu konuda en büyük destekçilerinin muhtarlar olduğunu söyledi.

    Niğde Emniyet Müdürü Cebeloğlu, Niğde merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Niğde İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Niğde  merkez mahalle muhtarları, emniyet müdür yardımcıları ve  birim amirleri katıldı. Emniyet Müdürü Cebeloğlu yaptığı konuşmada, "Siz değerli muhtarlarımız  ile bir araya  gelmekten son derece  mutluluk duyuyoruz. Toplumun her  küçük  birimi  aileyse  şehirlerde de en küçük kesimler mahallelerdir. Bizlerde huzura  güvene mahallelerden  başlayarak yerele yayma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Her mahallelerimizde haftalık suç istatistikleri çıkartıyoruz ve  suç oranlarına ve suçlara göre geniş katılımlı ,asayiş ,terör ,kaçakçılık ve güvenlik gibi birimlerin katılımı ile  huzurlu uygulamalar yapıyoruz.  Kale ,Aşağı kayabaşı ,Fertek ,Selçuk ve Nar ile İlhanlı mahallelerinde uygulamalar yaptık ve  bu uygulamalarımız  diğer mahallelerde de  aralıksız devam edecektir"dedi.
    SUÇ ORANLARININ ARTIŞINA İZİN VERMEYECEĞİZ
    Mahallerde suç artışına izin vermeyeceklerini belirten Cebeloğlu, "Amacımız  bütün  mahallelerimizde huzuru ve güveni sağlamanın peşindeyiz, suç oranlarının artışına izin vermeyeceğiz ve karalıyız. Bizim bu çalışmalarda en büyük destekçimiz  siz değerli muhtarlarımızdır. Sizler mahallelerde ki her konuya  hakimsiniz  bizlere her zaman destek oldunuz, destek olmaya da devam edeceğinizden hiç şüphemiz yoktur" diye konuştu.
    Konuşmanın ardından mahalle muhtarları, sorun ve isteklerini iletti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow