hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

    Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı
    expand

    Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’de bir çiftçinin 21 adet koyunun çalan hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

    Çiftlik İlçesine bağlı Murtaza Köyünde H.H.Ü. koyunlarının çalındığını ihbar etti. Çiftlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili geniş çapta çalışma başlattı.  Ekipler Çiftlik ve Altunhisar İlçelerinde hayvan pazarının kurulduğu günlerde güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede Y.A., M.H., R.H. ve S.H.’nin traktör ile Altunhisar İlçesi hayvan pazarına küçükbaş hayvan getirdiğini tespit etti.

    Çiftlik Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler gözaltına alan jandarma, yaptığı sorguda şüpheli şahısların küçükbaş hayvanları Murtaza Köyünden çaldıkları ve küçükbaş hayvanları Altunhisar pazarında M.H. isimli şahsa 11 bin  TL karşılığında sattıklarını öğrendi.

    Olay ile ilgili gözaltına alınan Y.A., M.H. R.H. ve S.H. jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler Çiftlik Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi.

    21 adet küçükbaş hayvan ise jandarma tarafından sahibine teslim edildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow