hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adliye ile üniversite arasında 'İş Birliği Protokolü'  imzalandı

    Adliye ile üniversite arasında İş Birliği Protokolü  imzalandı
    expand

    Adliye ile üniversite arasında 'İş Birliği Protokolü'  imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi arasında 'İş Birliği Protokolü'  imzalandı.
    Niğde Adliyesi toplantı salonunda gerçekleşen protokol törenine Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Muhsin Kar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Niğde Denetimli Serbestlik Müdürü Ömer Taşcı katıldı.
    Törende konuşan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, “Niğde Ömer Halisdemir üniversitesi rektörlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolünün amacının denetimli serbestlik yasasından faydalanan ,eğitim ve iyileştirme yükümlülüğü verilen toplumun dezavantajlı  kesimi olan yükümlüler ve aileleriyle birleşerek toplumsal dayanışma ya katkı sağlamaktır. Bu amaçla  üniversitenin uzman kadrosundan  yararlanarak yapılması planlanan çalıştay ,panel, seminer , söyleşi , konferans ve benzeri akademik etkinliklerde işbirliği içerisinde çalışarak kamu hizmeti cezası verilen yükümlülerin Niğde Ömer Halisdemir üniversitesi ne bağlı tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılarak toplum içinde rehabilitasyonunun sağlanmasıdır” dedi.
    Konuşmanın ardından Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ,Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Muhsin Kar ve Niğde Denetimli Serbestlik Müdürü Ömer Taşcı arasında 'İş Birliği Protokolü ' imzalandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow