hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde İl Sağlık Müdürlüğü'nde yangın tatbikatı

    Niğde İl Sağlık Müdürlüğünde yangın tatbikatı
    expand

    Niğde İl Sağlık Müdürlüğü'nde yangın tatbikatı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Andaç ARSLANPAY/ NİĞDE,(DHA)- NİĞDE İl Sağlık Müdürlüğü'nde yangın tatbikatı yapıldı.
    Niğde İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve şehir itfaiyesi, UMKE,112 Acil Sağlık Hizmetleri, Niğde Enerya Kapadokya Doğalgaz ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin katılımı ile ortak tatbikat yapıldı.  Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, “Yangın tatbikatı öncesi kurumumuzda görev yapan personellere daha önce  yangına karşı önleme konuları ile ilgili olarak yangın öncesinde ve sonrasında alınması gereken tedbirler, yangın çeşitleri, yangın söndürme usulleri ile yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı ve en kısa zamanda Acil Durum Ekiplerine nasıl ulaşılacağı ile ilgili eğitim verildi" dedi.
    Şehir İtfaiyesi, UMKE,112 Acil Sağlık Hizmetleri, Niğde Enerya Kapadokya Doğalgaz ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin katılımı ile birlikte her iki binanın ortak bahçe alanında olası yangın anında bina tahliyesi ve hasta kurtarma konulu yangın tatbikatı yapılıp, tatbikatın tamamlanmasından sonra personellere yangın söndürme tüplerinin kullanılması gösterildi.

    Acil durum ekiplerinin olaya anında müdahale etmesi ile yangın tatbikatı başarı ile tamamlandı. Yangın tatbikatına katılan kurum personelleri ile çevreden gelen vatandaşlar yangın tatbikatını ilgi ile izledi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow