hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı töreni yapıldı

    Niğdede Devlet Övünç Madalyası ve Beratı töreni yapıldı
    expand

    Niğde'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı töreni yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tevcihi ile Şehit Piyade Uzman Onbaşı Enes Alper’in ailesi ve Gazi Uzman Onbaşı Kamil Yıldırım’ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratları'nı düzenlenen törenle takdim etti.
    Valilik'te düzenlenen törene Şehit Piyade Uzman Onbaşı Enes Alper’in babası Mehmet Emin Alper ve Gazi Uzman Onbaşı Kamil Yıldırım katıldı. Vali Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tevcihi ile Alper'in ailesi ve Yıldırım'a Devlet Övünç Madalyası ve Beratları'nı verdi.
    Törende konuşan Vali Şimşek, şehitlere rahmet diledi. Vali Şimşek, "Kahramanca kazanılan zaferlerimizi, torunlarımıza, evlatlarımıza bizden sonraki nesillere, bu vatanın ne bedeller ödenerek kazanıldığını en iyi şekilde anlatmamız çok önemli. Bu günler de buna bir vesile. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyorum. Allah, mekanlarını cennet eylesin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow