hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde'de gençlik projeleri açılışı gerçekleştirildi

    Niğdede gençlik projeleri açılışı gerçekleştirildi
    expand

    Niğde'de gençlik projeleri açılışı gerçekleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde  yapıldı.
    Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, proje yürütücüleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
    Öğretim üyelerinin projelerinin birçok platformda destek almasından memnun olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak Niğde projelerinin açılışının üniversitemizde yapılması ve projeler arasında üniversitemizi temsilen akademisyenlerimizin de yer alması, gelişmeye açık ve yenilikçi üniversite potansiyelimizin artması açısından son derece değerli ve önem teşkil ediyor" dedi. 
    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışında, daha önce belirtilen programdan destek almaya hak kazanmış olan Niğde Üniversitesi öğretim üyelerinden Proje Koordinatörü Doç. Dr. Çağdaş Gönen adına 'Gönüllü Gençlerle Temiz Gelecek' adlı proje ile Proje Koordinatör Yardımcısı İbrahim Yoksulabakan ve 'Mutlu Köpekler Kampüsü' adlı proje ile Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karatepe, projeleri ile alakalı birer sunum gerçekleştirdi.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışında ayrıca, Öğretim Üyesi  Araş. Gör. Ahmet Gümüştop’un "Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz” adlı projesi de yer aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow