hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde'de uluslararası öğrenciler ile buluşma etkinliği gerçekleştirildi

    Niğdede uluslararası öğrenciler ile buluşma etkinliği gerçekleştirildi
    expand

    Niğde'de uluslararası öğrenciler ile buluşma etkinliği gerçekleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 'Uluslararası Öğrenciler İle Buluşma' etkinliği gerçekleştirildi.
    Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, fakülte dekanları, akademik ve idari personeller ile çok sayıda uluslararası öğrenci katıldı. Programın açılış konuşmasını Niğde Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hülya Üründü yaptı. Öğr. Gör. Hülya Üründü, üniversitesitede uluslararası öğrenci sayısının her geçen dönem arttığını belirterek, “Bugün 54 ülkeden 729 uluslararası öğrencimiz bulunuyor ve biz daha büyük bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Sizler mezun olduğunuzda bizim birer iyi niyet elçimiz olacaksınız” dedi.
    Etkinlikte açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ise, tüm öğrencilerinin, kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri adına çalıştıklarını kaydetti.
    Öğrencilerin herhangi bir sorunlarının olması durumunda onları asla yalnız bırakmadıklarını da vurgulayan Rektör Kar,  "Gerek Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı gerekse Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanlarımız öğrencilerimize her zaman destek olarak, problemlerin üstesinden gelmede öğrencilerimize yardım etmektedir” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow