hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde’nin yeni belediye başkanı Özdemir, teşekkür mesajı yayınladı

    Niğde’nin yeni belediye başkanı Özdemir, teşekkür mesajı yayınladı
    expand

    Niğde’nin yeni belediye başkanı Özdemir, teşekkür mesajı yayınladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’nin yeni Belediye Başkanı Emrah Özdemir, projelerinin öncelik sırasının belirlendiğini, göreve başladığı günden itibaren uygulamaya başlayacağını söyledi.
    Özdemir yayınladığı “Teşekkür” mesajında: “Hemşehrilerimin sağlığı, mutluluğu, huzuru ve refahı için belediye meclisimizin ve belediye çalışanı sevgili kardeşlerimin katkısıyla sizler için hiçbir ayrım gözetmeden hizmet üretmeye çalışacağız” dedi.
     Seçimleri "Aydınlar Kenti Niğde" halkının asaletine yakışır bir olgunluk içerisinde tamamladıklarını belirten Özdemir şöyle devam etti:
    "Yaklaşık dört ay boyunca yerel seçim heyecanını sizlerle birlikte yaşadık ve Allah’ın izni, sizlerin de verdiği destekle 2019 yerel seçimlerinden başarıyla çıktık. Bu süreçte ben ve diğer aday arkadaşlarım partilerimiz adına çalışmalar yürüttük ve projelerimizi anlattık. Heyecanlı bir propaganda dönemini geride bırakarak seçimleri "Aydınlar Kenti Niğde" halkının asaletine yakışır bir olgunluk içerisinde tamamladık. Bana ve ekip arkadaşlarıma güvenerek, bu onurlu göreve şahsımı layık gördünüz. Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Omuzlarıma yüklediğiniz sorumluluk çok büyük, emanetiniz de çok yücedir. Belediye başkanlığım süresince her zaman emanetinize sahip, güveninize layık olmaya çalışacağımdan emin olmanızı isterim. Göreve başladığım günden itibaren siz değerli hemşehrilerimin sağlığı, mutluluğu, huzuru ve refahı için belediye meclisimizin ve belediye çalışanı sevgili kardeşlerimin katkısıyla sizler için hiçbir ayrım gözetmeden hizmet üretmeye çalışacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow