hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit emanetleri Niğde’de sergileniyor

    Şehit emanetleri Niğde’de sergileniyor
    expand

    Şehit emanetleri Niğde’de sergileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediye Başkanlığı işbirliği ile öğretmen Menderes Kılıçaslan’ın katkılarıyla Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri sergisi Niğde’de yapılacak.
    42'ncisi Niğde’de gerçekleştirilen Şehit Emanetleri ve Devlet Büyükleri sergisi Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Şehit Aileleri Başkanı Ömer Demir, Sergi sorumlusu Menderes Kılıçaslan ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda açıldı.
    Açılış konuşması yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şehit emanetlerine Niğde’mizde ev sahipliği yapmaktan ve hemşehrilerimizle bu sergiyi buluşturmaktan son derece mutluyuz ve gururluyuz. Bu maneviyatı çocuklarımıza, insanlarımıza anlatmak, aktarmak çok önemli. Şehit Ömer Halisdemir Meydanında Şehit Emanetleri ve Devlet Büyükleri sergisinin açılışını gerçekleştirerek kutsal emanetleri hemşehrilerimizle buluşturacağız” dedi.
    Belediye Başkanı Özdemir ise “Sürekli şehit veriyoruz vermeye de devam edeceğiz maalesef. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacak, topraklarımız bir karış azalmayacaktır. Bu yolda şehit vermeye de devam edeceğiz. Türk milleti olarak bu uğurda gerektiği zaman hiç birimiz şehit olmaktan kaçınmayacak hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğiz. Sergimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu manevi atmosferi yaşamaları için değerli hemşehrilerimizi serginin ziyaretine davet ediyorum” diye konuştu. Açılışı gerçekleştirilen Şehit Emanetleri sergisi 23 Temmuz 2019 gününe kadar Şehit Ömer Halisdemir Meydanında Niğdelilerin gösterimine sunulacaktır.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow