hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde’de trafik polislerine yeni kıyafet

    Niğde’de trafik polislerine yeni kıyafet
    expand

    Niğde’de trafik polislerine yeni kıyafet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM) tanıtılan yeni kıyafetleri Niğde’de  trafik polisleri giymeye başladı.

    Niğde'deki trafik polisleri yeni kıyafetleriyle görev başlarken, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nde yeni kıyafetleri giydi. Cebeloğlu,  Türkiye genelinde olduğu gibi Niğde’de de trafik birimlerinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tanıtımını yaptığı yeni kıyafetleri giyerek göreve başladığını söyledi.

    Trafik polisi ve sürücülere kıyafetlerin hayırlı olmasını dileyen Cebeloğlu, şunları kaydetti: "Hedeflerimizden birisi kara yollarındaki yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarını en aza indirmek. Bunun da temel yolu kara yolu üzerindeki denetimlerle birlikte personelimizin görünürlülüğünün artırılması. Daha önce trafik personelimiz, kıyafetler üzerine fosforlu yelek giyiyorlardı. Yeni kıyafetlerle fosforlu yeleğe ihtiyaç kalmayacak. Yeni kıyafetler, gündüz ve gece sürücüler tarafından net bir şekilde görülebilecek şekilde tasarlandı. Hem personelimizin can güvenliği hem de sürücülerin personelimizi fark etmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması açısında arzu ettiğimiz görünürlülüğü sağlamak bakımından bu elbiseler, önemli bir faktör olarak trafik birimlerimizin hayatında yer alacak."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow