Niğde haberleri
Tarak ve hoparlörün içinde uyuşturucu ele geçirildi

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE'de polis tarafından gözaltına alınan bir uyuşturucu satıcısının çantasındaki tarak ve hoparlörün içine gizlenmiş 60 gram metamfetamin madde ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik sürdürdüğü çalışma kapsamda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin sırt çantasında tarak ve hoparlörün içine gizlenmiş 60 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.