hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEMAD Niğde Şubesi açıldı

    TEMAD Niğde Şubesi açıldı
    expand

    TEMAD Niğde Şubesi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Niğde Şubesi açıldı. Açılışa Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş ile TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen de katıldı.
    TEMAD Genel Merkez yönetim kurulu ile üyelerinin katılımı açılış, Esenbey Mahallesi'nde yapıldı. TEMAD Niğde Şube Başkanı Mehmet Ali Erdoğan, "Bizim için meslekten öte bir hayat biçimi olan askerlik emeklilikle bitmedi. Sanki yine ayrılmış gibiyiz. Kışlaya geri dönmüş gibi sevinçliyiz. Şimdi sivil kıyafetlerimiz var ama heyecanlıyız. Çünkü TEMAD Türkiye genelinde 120 bin popülasyonu olan 35 bin üyesi olan dev bir ailedir. Bizde bu ailenin içerisinde 500’e yakın üyesi olan en genç şubelerden birisiyiz” dedi. 
    TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen de, derneğin 1984 yılında kurulduğunu, Türk silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk toplumuna hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. 
    İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ise, "TEMAD önemli bir dernek. Niğde’de kurulmasından da biz büyük bir mutluluk duyduk. Bizde bundan sonra arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen ne varsa bunları yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow