hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatsa'da bir sınıfta uzaktan eğitim kararı

    Fatsada bir sınıfta uzaktan eğitim kararı
    expand

    Fatsa'da bir sınıfta uzaktan eğitim kararı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurcan ŞANLI/FATSA (Ordu), (DHA) - ORDU'nun Fatsa ilçesinde Dumlupınar İlkokulu'nda, 1 öğretmende koronavirüs tespit edildi. Öğretmen karantinaya alınırken, öğrencilere evlerinden uzaktan eğitim veriliyor.

    Fatsa'daki Dumlupınar İlkokulu'nda, geçen hafta 1 öğretmene belirtiler üzerine Fatsa Devlet Hastanesi'nde Covid-19 testi yapıldı. Sonuçları pozitif çıkan öğretmen tedaviye alınırken, sınıftaki öğrencilere evlerinden uzaktan eğitim veriliyor. Okul görevlileri, sınıfta dezenfeksiyon çalışması yaptı. Okulda diğer sınıflarda eğitim öğretim ise sürüyor.

    Dumlupınar İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Demirbaş, "Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile ülke olarak mücadele ediyoruz. Birçok vatandaşımızda bu süreci geçirmiş ve geçirmeye devam etmektedir. Dumlupınar İlkokulu olarak okulumuzda görev yapan bir öğretmenimizin geçen hafta yapılan testi pozitif çıkmıştır. Öğretmenimiz tedbir amaçlı gözlem altındadır. Pozitif çıkan öğretmenimiz eğitim veremediğinden dolayı öğrencileri de evlerindedir. Öğrencilerimizde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Yüz yüze eğitim öğretim başladığından bu yana tüm sağlık önlemleri alınmıştır. Velilerimizi endişelendirecek bir sorun yoktur. Eğitim öğretim devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow