hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güler: Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz

    Güler: Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz
    expand

    Güler: Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)- AK Parti Ordu İl Başkanlığı 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2023 yılında Ordu’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a zafer hediye etmek istediklerini belirterek, “Artık Ordu’da ben yok, biz yok, siz varsınız. Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz” dedi.

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Ordu İl Başkanlığı 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda konuşan Güler, 2023 vizyonu ile çalıştıklarını söyledi. 2023 yılında muhteşem bir zaferi Ordu’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Güler, “Buraya sevgiyi hâkim kılmak için geldik. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tam aksine eskisinden daha güzel olacak. Çalışmalarımızı yaparken daha önce görev almış bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün aramızda olan ve hepimiz için rol model olan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a çok teşekkür ediyoruz. İlçe belediyelerimiz ile birlikte güzel şehrimizi daha modern hale getirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz. Dediğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz bir şey vardı. Ordu’da sevgiyi büyütecektik. O bizim temel noktamızdır. Artık Ordu’da ben yok, biz yok, siz varsınız. Ben burada bütün ekip arkadaşlarımı düşünen üreten yarışan Ordu’nun bir parçası olarak görüyorum. Onun için tüm gücümüzle 2023 vizyonuna yakışır bir çalışma yaparak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ordu’dan büyük bir zafer hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

    Öte yandan yapılan kongrede partisinin tek adayı olan mevcut il başkanı Halit Tomakin, delegelerin tamamının oyunu alarak il başkanlığına seçildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow