hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahçe MYO'da oryantasyon eğitimi verildi

    Bahçe MYOda oryantasyon eğitimi verildi
    expand

    Bahçe MYO'da oryantasyon eğitimi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAHÇE (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Bahçe Meslek Yüksekokulu'na yeni başlayan (MYO) öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi düzenlendi.
    Amfi Salonu'nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy ve Yapı İşleri Daire Başkanı İnci Makal katıldı. Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu'nun açılış konuşmasının ardından Bahçe Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, okulun durumu, imkanları ve ilerde yapılacak olan projelere değindi. Daha sonra bölüm başkanları; öğretim görevlileri Ali Eşabik, İpek Doğan Özer, Elif Nazlı, Mehmet Doğan ve Ahmet Kardaşlar, Bahçe Meslek Yüksekokulu'nun bölümlerini tanıtarak, öğrencilerin mezun olduklarında kazanacakları imkanları anlattı.
    Programın son bölümünde Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy, Bahçe Meslek Yüksekokulu'na yeni gelen öğrencilere, öğrenci yönetmeliği, öğrenci hakları ve not sistemi hakkında bilgiler verdi. Funda Özbakır Kuzu, yurtdışı Erasmus, Farabi, Mevlana programlarını tanıttı. Öğrencilerin sorularının da cevaplandığı oryantasyon programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow