hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Makine ekipman hibe sözleşmeleri imzalandı

    Makine ekipman hibe sözleşmeleri imzalandı
    expand

    Makine ekipman hibe sözleşmeleri imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi çerçevesinde 55 çiftçiye makine ekipman alımlarında yüzde 50 hibe desteğinde bulunulacak.
    Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Haruniye Toplantı Salonu'nda, makine ve ekipman hibesi almaya hak kazanan üreticilerle hibe sözleşmesi imza töreni düzenlendi. Törene, Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürü Recep Bulut, Düziçi Tarım ve Orman İlçe Müdürü Fevzi Soner Çerçi, teknik personeller ile çiftçiler katıldı.
    İl Müdürü Recep Bulut, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi Kapsamında Düziçi’nde bulunan üreticilere verilecek olan süt sağım makinesi, koyun keçi kırkma makinesi, pülverizatör, motorlu çapa makinesi, yem kırma makinesi, motorlu tırpan makinesi, krema makinesi, yem ezme makinesi, arıcılık alet ekipmanları ile üretimde verimlilik ve kalitenin yükseleceğini söyledi.
    İlçe Müdürü Fevzi Soner Çerçi ise projenin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirterek, "Bu kapsamda çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
    Daha sonra, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında makine ve ekipman alımlarında yüzde 50 hibe almaya hak kazanan üreticilerle sözleşme imzalandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow