hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okul yöneticilerine, "Yönetim Becerileri" Konferansı

    Okul yöneticilerine, Yönetim Becerileri Konferansı
    expand

    Okul yöneticilerine, "Yönetim Becerileri" Konferansı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Düziçi İlçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel okul yöneticilerine yönelik, 'İletişim Becerileri' konulu konferans düzenlendi.
    Karacaoğlan Kültür Merkezi Sinema Salonu'ndaki programa konuşmacı olarak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. M. Fedai Çavuş katıldı. Düziçi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düziçi Okyanus Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
    İletişim, duygu, düşünce ya da bilgilerin bireyler, gruplar ve toplumlar  arasında her türlü yolla söz, yazı, görüntü, hareketler ve benzerlerinin karşılıklı aktarılmasının sunulmasıyla süren konferans, sözlü ve sözsüz iletişim, iletişimde yapılan hatalar ve çözüm yollarına ilişkin bilgiler ile 'etkin dinleme nasıl olmalıdır' sorusuna cevap verilerek devam etti. Konferans içersinde karşılıklı değerlendirmeler ve iletişim hatalarına ilişkin izlenen videolar ve katılımcılarla gerçekleştirilen iletişim oyunları ile tamamlandı. Konferans Düziçi Milli Eğitim İlçe Müdürü Ali Durmaz'ın teşekkür konuşması ve çiçek takdimi ile sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow