hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeşildere Köyü sakinleri, Vali Erdinç'e talep ve sorunlarını iletti

    Yeşildere Köyü sakinleri, Vali Erdinçe talep ve sorunlarını iletti
    expand

    Yeşildere Köyü sakinleri, Vali Erdinç'e talep ve sorunlarını iletti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesine bağlı Yeşildere Köyü sakinleri ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.
    Köy Muhtarı Habip Demir'den bilgi alan Vali Erdinç Yılmaz daha sonra köy sakinleri ile köy meydanında bir araya geldi. Yeşildere Köyü sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz,  "Bugün hem köyümüzün devam eden yol çalışmalarını yerinde incelemek hem de siz değerli Yeşildere Köyü sakinlerimizin varsa sorun ve taleplerini dinlemek üzere köyümüzü ziyaret ediyoruz. Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarımızın temel hedefi vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamasını sağlamaktır. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde Allah bize ilimiz için güzel hizmetlere vesile olmayı nasip eder. Her daim vatandaşlarımızın yanında olacağız" diye konuştu.
    Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Köy Muhtarı Habip Demir ve köy sakinleri talep ve sorunlarını iletti. Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti. Yeşildereliler, Vali Erdinç Yılmaz’a köylerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow