hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz, vatandaşın sorunlarını dinledi

    Vali Yılmaz, vatandaşın sorunlarını dinledi
    expand

    Vali Yılmaz, vatandaşın sorunlarını dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.
    Kaymakam Yakup Kılınçoğlu, Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, ilçe kurum müdürleri, muhtarlarında katıldığı toplantıda, vatandaşlara hitap eden Vali Yılmaz, Osmaniye'ye en iyi hizmeti yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların hedefi, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Vatandaşımızın en iyi koşullarda yaşaması bizim için çok önemli. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde Allah bize, sizlere en iyi hizmeti yapmayı, ilimiz için güzel hizmetlere vesile olmayı nasip eder. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
    Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından, Hasanbeyli ilçesi sakinleri, sorun ve taleplerini dile getirdi. Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti. Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra esnafları da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Hayırlı ve bol bereketli işler dileyen Vali Yılmaz, korona virüse karşı alınan tedbirlere riayet edilmesi hususunda esnaf ve vatandaşları uyararak, maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow