hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan, Şehit Er Hasan Çilves'in ailesine ziyaret

    Vali Yılmazdan, Şehit Er Hasan Çilvesin ailesine ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan, Şehit Er Hasan Çilves'in ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Jandarma Komando Er Hasan Çilves'in ailesini Hasanbeyli ilçesindeki evlerinde ziyaret etti.
    Ziyarette Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit Çilves için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Şehitlerimizin kıymetli aileleri bize aziz şehitlerimizden emanettir. Her zaman onların yanında olacağız. Kapımız, gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun" diye konuştu.
    Şehit annesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehit annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.
    Jandarma Komando Er Hasan Çilves, 25 Eylül 1993'de Diyarbakır'ın Yokuşlu Köyü kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olmuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow