hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ulusal 7 Mart Kurtuluş Halk Koşusu düzenlendi

    Ulusal 7 Mart Kurtuluş Halk Koşusu düzenlendi
    expand

    Ulusal 7 Mart Kurtuluş Halk Koşusu düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ(Osmaniye),(DHA)- KADİRLİ'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde belediye tarafından halk koşusu düzenlendi. 
    Kadirli Belediyesi tarafından, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kadınlar ve erkekler kategorisinde ulusal halk koşusu düzenlendi.
    Kadınların 5, erkeklerin ise 10 kilometre koştuğu halk koşusunda dereceye girenler ödüllendirildi.
    Cemal Paşa Mahallesi'nden başlayıp Kadirli Belediyesi önünde biten koşunlarda kadınlarda Bahar Atalay birinci, Nuran Satılmış ikinci, Sabriye Güzelyurt üçüncü oldu.
    Erkeklerde ise birinciliği Ramazan Özdemir kazandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan koşuda Ömer Amaçtan ikinci, Ramazan Baştuğ üçüncü oldu. Birinci olan sporculara 6 bin, ikinciye 5 bin, 3'üncüye 4 bin TL ödül verildi.
    Sporculara ödül, kupa ve madalyalar Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Emniyet Müdürü Tarık Esad Kahveciler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal tarafından verildi.
    Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bu yıl ulusal olarak düzenlenen koşuda Türkiye'nin birçok ilinden gelen sporcuların ter döktüğünü söyledi. Sporcuları tebrik eden Tarhan, "Kadirlimiz'in kurtuluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediğimiz koşumuza 7’den 70'e her yaştan sporcu katıldı. Sporcularımızı kutluyorum" dedi. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow