hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    20 günde narkotik olayla ilgili 59 kişi yakalandı, 15'i tutuklandı

    20 günde narkotik olayla ilgili 59 kişi yakalandı, 15i tutuklandı
    expand

    20 günde narkotik olayla ilgili 59 kişi yakalandı, 15'i tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de son 20 gün içerisinde, narkotik olaylarına karışan ve haklarında yakalama emri bulunan 59 kişi yakalandı, bunlardan 15'i tutuklandı.
    İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 1-21 aralık tarihleri arasında 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, meydana gelen olaylarla ilgili 59 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
    Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan, O.S, A.Ö, Ç.A, E.K, K.Ç, A.Y, F.Ç, G.G, H.D, Y.S.D, A.Ç, G.A, C.A.B, Y.P ve İ.B. olmak üzere 22 kişi "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklanırken, 4 şahıs adli kontrol şartı ile 3 şahıs ise alınan talimat doğrultusunda salıverildi.  Ayrıca, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak,  kabul ettirmek,  bulundurmak ve kullanmak" suçundan gözaltına alınan 37 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı.
    İşlem yapılan şahısların araçlarında, ikametlerinde ve yapılan üst aramalarında ise 1292,81 gram Bonzai, 967,19 gram esrar, 390,02 gram Metamfetamin, 114,14 gram eroin, 2.65 gram toz esrar, 23 adet ecsytacy hap, 87 adet yeşil reçeteye tabii hap, 1 adet hassas terazi, 5 bin 250 lira para  ile 2 adet tabanca ve pompalı tüfek  ele geçirilerek adli makamlara teslim edildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nün suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaların devam etmekte olduğu vurgulandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow