hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana LOL Doğaçlama Tiyatro ekibinden ücretsiz gösteri

    Adana LOL Doğaçlama Tiyatro ekibinden ücretsiz gösteri
    expand

    Adana LOL Doğaçlama Tiyatro ekibinden ücretsiz gösteri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - ADANA LOL Doğaçlama Tiyatro ekibi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fikir Etkinlik Kulübü öncülüğünde, ücretsiz tiyatro gösterisi sundu. 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde sergilenen oyun çok sayıda öğrenci tarafından izlendi.
    Tiyatro gösterisi öncesinde açılış konuşması yapan Fikir Etkinlik Kulübü Başkanı Harun Kısa, "Öğrencilerimizin kampüs içerisinde daha eğlenceli vakit geçirmesi ve boş zamanlarını daha verimli geçirmesi için kurulan bir kulüptür. Bu anlamda çeşitli etkinlikler Üniversitemiz içerisinde düzenledik. Bu programların düzenlenmesinde bize destek olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ve danışman hocamız Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Doğan’a teşekkür ediyorum." dedi.
    Fikir Etkinlik Kulübü danışman hocası Yönetim Bilişim Sistemleri Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Doğan ise kulübün hayata geçmesiyle birlikte büyük bir açık kapandığını belirterek, "Bu konuda Üniversitemizde ciddi bir açık olduğunu gözlemledik. Etkinliklerimize katılımların yoğun olması bize bunu gösterdi. Bu ihtiyacı gidermek açısından bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu noktada da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ten destekleri bekliyoruz." diye konuştu. Konuşmalardan sonra Adana LOL Doğaçlama tiyatro ekibi oyuncularının doğaçlama tiyatro gösterisini ilgiyle izlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow