hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kara'dan personeline moral ve teşekkür ziyareti

    Başkan Karadan personeline moral ve teşekkür ziyareti
    expand

    Başkan Kara'dan personeline moral ve teşekkür ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, koronavirüse karşı yapılan mücadele ve alınan tedbirler kapsamında gayret sarf eden tüm belediye çalışanlarını alkışlayarak tebrik etti.
    Ziyaretlerinde sosyal mesafeye riayet ederek bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Kara, zor ve meşakkatli zamanlardan geçildiğini anlattı. Koronavirüse karşı mücadeleyi aksatmadan, aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini kaydeden Kara, "Bu belayı kentimizden defetmeden ülkemizden defetmeden bizlere de dur durak olmayacaktır. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın uyarısı ile başlayan virüsle mücadele takviminde ilk günden bu yana alınması gereken tedbirleri, yapılması gereken çalışmaları büyük bir özveri ve azimle gerçekleştirdik. Bu nedenle çalışanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim" dedi.
    DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK BAŞARI SAĞLANDI
    Bireysel izolasyonun başlandığı günden itibaren cadde ve sokakların, park ve bahçelerin, kamu kurum ve kuruluşların, okullar ve ibadethanelerin hijyeni sağlamak amacı ile dezenfeksiyon çalışmalarının büyük bir başarı ile sağlandığına dikkat çeken Kadir Kara, konuşmaısnın devamında şunları kaydetti: "65 yaş ve üzeri ile kronik hastalıkları olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma kısıtlaması başladığından itibaren gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan Vefa Grubu ile organizeli olarak yapılan çalışmaları da aksama olmadan sürdürmeyi başardık hamdolsun. Bunun yanı sıra öteden beri kronik rahatsızlıkları devam eden hastalarımızın da bakımlarına aksatmadan devam edilmiştir. Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı kısıtlamalarla ilgili tüm hususların duyurulması ve riayet edilip edilmediğinin denetlenmesi konusunda da gerekli faaliyetler süratle yerine getirilmiştir. Umuma açık yerlerin, gıda üreticileri ile restoranlara getirilen kademeli yasak ve kısıtlar ile görevimiz ve yetkimizde bulunan hususların kontrollerini de aksatmadan sürdürdük."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow