hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kara'dan, yeni eğitim öğretim yılı mesajı

    Başkan Karadan, yeni eğitim öğretim yılı mesajı
    expand

    Başkan Kara'dan, yeni eğitim öğretim yılı mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı dolayısyla bir mesaj yayınladı.
    Başkan Kadir Kara, çocuk ve gençlere seslenerek, "Sizler, ailenizin, köyünüzün, mahallenizin, şehrinizin ve ülkemizin ümidisiniz. Okullarda alacağınız eğitim ve bilgiler ile ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak olan geleceğimizin teminatı sevgili gençler, geleceğin büyük Türkiye’si sizin sayenizde daha çok kalkınacak ve büyüyecektir. Alacağınız eğitim öncelikle kendinizin, ailenizin ve ülkemizin en büyük güvencesi olacaktır" dedi.
    Ülkenin her alanda dünyada adından söz ettirmesinin, gençleri yetiştiren öğretmen ve aileleri sayesinde olacağını belirten Başkan Kara, şöyle devam etti: "Yarınımız için eğitim-öğretim çalışmalarımızı en güzel şekilde yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren ve kutsal görevi icra eden tüm öğretmenlerimize başarılar diliyor, 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, veliler ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow