hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyeden, sağlık çalışanlarına hediye ve teşekkür

    Belediyeden, sağlık çalışanlarına hediye ve teşekkür
    expand

    Belediyeden, sağlık çalışanlarına hediye ve teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, koronavirüs salgınına karşı büyük fedakarlıklar sergileyen sağlık çalışanlarına, içerisinde kupa bardak ve kahve bulunan hediye paketleri verilip, teşekkür edildi.
    İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastaneleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, aile sağlığı merkezleri, özel Hastaneler ve eczanelerde görevli sağlık çalışanlarına bu zor günlerde yalnız olmadıklarını göstermek adına hazırlanan hediye paketleri,  personele dağıtılmak üzere ilgili yöneticilere teslim edildi. Koronavirüse karşı mücadele noktasında üstün gayret gösteren tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Tamer Gülsur, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Opr. Dr. Güney Cem Bülbüloğlu ve İl Ambulas Servisi Başhekimi Dr. Yasin Güngör’u hediyeleri takdim etmek üzere Belediye Başkan Yardımcıları Hacer Burcu Yüceer ve Mehmet Hulusi Akkuş makamında ziyaret etti.
    Başkan Yardımcısı Yüceer, Belediye Başkanı Kadir Kara'nın talimatları doğrultusunda hazırlanan hediye paketlerini sağlık çalışanlarına takdim etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Başta İl Sağlık Müdürlüğü olmak üzere tüm sağlık tesislerinde hizmet veren büyük bir özveri ile ve vefakârca çalışmalarını yürüten sağlık çalışanlarına Başkanımız Kadir Kara'nın teşekkürlerini, sevgi ve muhabbetlerini iletiyoruz" dedi.
    Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ise Osmaniye Belediyesi’ne nazik ziyaretleri ve ince düşüncelerinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara'ya tüm sağlık çalışanları adına teşekkürlerini dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow