hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Binlerce Osmaniyeli, sahur sofrasında buluştu

    Binlerce Osmaniyeli, sahur sofrasında buluştu
    expand

    Binlerce Osmaniyeli, sahur sofrasında buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafında, Cumhuriyet Meydanı'nda sahur yemeği verildi.
    Yaklaşık üç bin kişilik kurulan sahur sofrasında, hazırlatılan kahvaltı vatandaşlara ikram edildi. Sahur yemeği öncesinde, Belediye Başkanı Kadir Kara, tüm masaları dolaşarak, sağladıkları katkı ve katılımlardan dolayı vatandaşlara teşekkür edip kandillerini kutladı. Daha sonra ise Zafer Camii İmam Hatibi Adem Yıldır tarafından Kur'anı Kerim okunup dua yapıldı.
    Belediye Başkanı Kadir Kara, her yıl sahurun ve seherin bereketini paylaşmak adına bu programın düzenlendiğini belirterek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayının son günlerinden olan bu gece Kadir Gecesini idrak ediyoruz.Bu gecenin öncelikle siz muhterem hemşerilerime, tüm Osmaniyeli hemşerilerime, vatanımıza, milletimize, Türk ve İslam Coğrafyasına ve bütün insanlık alemine hayırlar getirmesini cenabı Mevla'dan niyaz ediyorum" dedi.
    Sahur programına, Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı (OTSO) Devrim murat Aksoy, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

    FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow