hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Boncuk' için barınak yapılacak

    Boncuk için barınak yapılacak
    expand

    'Boncuk' için barınak yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Dervişpaşa Anadolu Lisesi bahçesinde bakımı yapılan 'Boncuk' isimli yavru köpek için, okul idaresine barınak yapılması talimatını verdi.
    İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrenci ve öğretmenlerle birebir iletişimi güçlendirmek, okullardaki işleyişi yerinde gözlemlemek, talep ve görüşleri almak maksadıyla Dervişpaşa Anadolu Lisesini ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, okullara hayvan sahiplenebilmesi için başlatmış olduğu çalışma doğrultusunda bakımı üstlenilen "Boncuk" isimli minik köpek, İl Milli Eğitim Müdürü Albak tarafından büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği Boncuk ile birebir ilgilenen Albak, barınak yapılması için talimat verdi.
    Okul ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya gelen Müdür Albak, "Eğitimde başarı çıtasının nasıl ıskalanabileceğini, evlatlarımızın ve biz öğretmenlerin geleceğin Türkiye'sindeki üstlendiği sorumlulukların farkında olmamız gerektiğinin bilinmesi önemli. Ayrıca yeni eğitim  ve öğretim yılının bütün eğitim çalışanlarına başarı getirmesini temenni ediyorum." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow