hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düziçi Kaymakamından İşverenlere ziyaret

    Düziçi Kaymakamından İşverenlere ziyaret
    expand

    Düziçi Kaymakamından İşverenlere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'nin Düziçi İlçe Kaymakamı Mutlu Almalı, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu ile birlikte, Düziçili vatandaşların, il merkezinde faaliyet gösteren firmalarda istihdamlarını sağlamak amacıyla işverenleri ziyaret etti. 
    Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, ilçede Organize Sanayi Bölgesi açmak amacıyla girişimlerde bulunduğunu belirterek, Düziçili vatandaşların ilçe dışına çıkmadan yaşadıkları yerde istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla çalıştığını söyledi. Şu anda 18 bin kişinin iş amacıyla ilçe dışına çıktığını belirten Kaymakam Almalı, bunlardan bazılarının ailelerini bırakarak gitmek zorunda kaldığını ve bu durumun sosyal ve ekonomik sorunlara neden olduğunu ifade etti. 
    Osmaniye İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu da ziyaretlerde Düziçi’ne İŞKUR Hizmet Noktası açtıklarını belirterek, "Bundan böyle Düziçi halkı Osmaniye’ye gelmeden bulundukları ilçede İŞKUR hizmetlerinden faydalanabilecek. Daha önce Osmaniye’ye gelirken  iki dolmuş  giderken iki dolmuş olmak üzere toplam 4 dolmuş değiştirmek zorunda kalan Düziçililer, yol zahmetinden kurtulmuş olacaklar" dedi.
    Hizmet Noktasında görevlendirdikleri iki iş ve meslek danışmanıyla  İŞKUR hizmetlerini sunduklarını belirten Hacı Akkoyunlu, Düziçili vatandaşları istihdama kazandırabilmek  için katkı ve desteğini esirgemeyen Kaymakam Mutlu Almalı’ya çok teşekkür ettiğini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow