hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fakıuşağı Mahallesi'ndeki işyerlerinde koronavirüs denetimi

    Fakıuşağı Mahallesindeki işyerlerinde koronavirüs denetimi
    expand

    Fakıuşağı Mahallesi'ndeki işyerlerinde koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE merkez Fakıuşağı Mahallesi'ndeki işyerlerinde, maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.
    İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda yurdun her il ve ilçesinde uygulanan denetleme, bilinçlendirme ve salgına dikkat çekme amacıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde Osmaniye'de koronavirüs tedbirlerine yönelik kapsamlı denetimler gün boyu sürdü. Sabah saatlerinde yapılan denetimlerin ardından öğleden sonrada Vali Vekili ve Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, tüm kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir kez daha sahaya çıkarak denetim gerçekleştirdi. Fakıuşağı Mahallesi'ndeki işyerlerini denetleyen Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığındaki ekip; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın hayati önemi konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunarak, rehberlik edici bilgilendirme yaptı.
    Adem Yılmaz, yapılan denetimlerin sadece güne özel olmadığını, süreklilik arz edeceğini vurgulayarak, "Sabah saatlerinde kamu görevlisi arkadaşlarımızla ilimizin çeşitli yaşam alanlarında Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler yaparak, vatandaşlarımızı maske takmaları, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve temizlik konusunda özen göstermeleri hususlarında bilgilendirdik. Denetimlerimiz devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Bu mücadelede herkesin rolü çok önemli. Bu nedenle vatandaşlarımızdan bir kez daha önemle rica ediyoruz, lütfen kurallara uymayı ihmal etmeyelim; sosyal mesafeye dikkat edelim, maskemizi takalım ve hijyen konusunda özenli davranalım. Kendimiz, ailemiz ve toplumumuz için bu kurallara uymanın hayati önemi olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız"diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow