hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Merkezi'nde üretilen siperli maskeler, sağlık çalışanlarına verildi

    Gençlik Merkezinde üretilen siperli maskeler, sağlık çalışanlarına verildi
    expand

    Gençlik Merkezi'nde üretilen siperli maskeler, sağlık çalışanlarına verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi'nde korona virüs salgınına karşı 'Siperli Maskeler' üretildi. Yapımı tamamlanan maskelerin 500 adedi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz'a teslim edildi.
    Osmaniye Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen teslimatta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz olarak dünyayı ve ülkemizi etkileyen bu salgında devletimizin, milletimizin yanında ve hizmetindeyiz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Osmaniye ve Kadirli Gençlik Merkezlerimizde yönetici, gençlik lideri, gönüllü gençlerimiz ve tüm personellerimizle sahada önemli bir ihtiyaç olan Siperli Maske yapıyoruz. Osmaniye Gençlik Merkezimizde iki vardiya şeklinde gündüz, gece fedakârca çalışan arkadaşlarımızla şuan günlük 500 Siperli Maske üretiyoruz. Bu sayıyı önce 750, daha sonra 1000 bandına çıkarmayı hedefliyoruz. Toplamda ilk koyduğumuz hedef sayımız 20 Bin. Bu sayı ihtiyaç durumuna göre yeniden revize edilecektir" dedi.
    Sahada görev yapan sağlık çalışanlarının bu süreçte önemli bir görev üstlenmekte olduğunu vurgulayan Loğoğlu, "Onların sağlığı bizim için de çok önemli. Bu maskeler onların yanında olduğumuzun bir göstergesi. Sağlık çalışanlarımızın yanı sıra sahada görev yapan emniyet birimlerimiz, Vefa Sosyal Destek Grubundaki arkadaşlarımızı ve diğer çalışanları da unutmamız söz konusu olamaz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bu günlerden en kıssa sürede en az sıkıntı ile atlatmayı bizlere nasip eylesin İnşallah. Bu vesile ile tüm Osmaniyeli hemşerilerimize evde kalın çağrısını bir kez daha yenilemek istiyorum. Bizler sizler için çalışıyoruz. Sevdiklerinizle birlikte evlerinizde sağlık ve afiyetler diliyorum" diye konuştu.
    Teslimatta Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Tamer Gülsur, Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel, Devlet Hastanesi idarecileri, Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler de yer aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow